Onze materialen


Galerij waardige plexiglas

Galerijwaardig plexiglas

Roykes World of Art is een exclusieve fotograaf die de wereld voor de camera op bijzondere wijze vastlegt en in leven weet te houden. Zijn fotokunst wordt altijd op hoogwaardig plexiglas en dibond gedrukt – klaar om in uw galerij of andere ruimte tentoon te stellen.


Plexiglas

Uw artwork naar keuze drukken wij af op eersteklas plexiglas van superieure kwaliteit. Tijdens dit proces wordt de fotokunst verlijmd met het plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, waardoor er realistische diepte en een prachtige kleurbeleving ontstaat. Op de achterkant van het werk wordt een aluminium dibondplaat gelijmd voor extra bescherming en stevigheid. Tevens voorzien we uw kunstwerk van een blind ophangsysteem. Op deze manier kunt u uw nieuwe aanwinst overal ophangen en ontstaat er gegarandeerd een elegante presentatie.


Dibond met een matte fine-art bedrukking

Bent u groot fan van een matte afwerking over uw fotokunst? Dan is Roykes dibond art met verlijmde matte finish voor u de ideale keuze. Hiermee realiseert u dezelfde prachtige beleving die u van ons gewend bent, exclusief hoogglans. Ook deze werken zijn voorzien van een blind ophangsysteem voor een net zo stijlvolle presentatie als ons artwork op plexiglas.